Професионална диагностична система за BMW - ICOM A2+B+C

0 отзива0 отзива
1 190,00 лв.
Код на продукта: icom
Наличност: В наличност
Кол-во:

 

Професионална диагностична система за BMW - ICOM A2+B+C

Професионалната диагностична система за BMW - ICOM A2+B+C е предназначена за диагностика, кодиране и програмиране на всички модели автомобили BMW. Тестерът сменя старите интерфейси GT1, OPS/OPPS и е най-новото BMW автодиагностично оборудване. С него се осъществяват всички автодиагностични процедури и се изпълняват всички операции по кодиране и програмиране на контролери.

 

ICOM - Integrated Communication Optical Module


               Състои се от следните компоненти:
 

ICOM A2 — използва се за автодиагностика и програмиране на всички BMW автомобили с OBD2 букса за диагностика. Свързването на ICOM-A2 към ISID (лаптопа) се извършва посредством висококачествен мрежови кабел.

ICOM B -  използва се за програмиране на BMW автомобилите чрез включване към оптическата шина: MOST-Bus (Fiber Optics System). Свързването му се извършва с помощта на USB кабел.

ICOM C -  кабел - преходник от OBD2 към  20 пинова диагностична букса на BMW. Използва се за диагностика на по-стари автомобили BMW, произведени преди 2000 година.

 

При необходимост, към диагностичната система може да бъде закупен и лаптоп за диагностика, инсталиран и готов за работа.

 

Комплекта включва:

гаранция - 12 месеца

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Сходни артикули
Онлайн магазин от StanCart
www.кабелизадиагностика.com © 2021