Новини

Програматор VVDI PROG

VVDI Prog е мощен професионален програматор от Xhorse за четене и програмиране на намиращи се в автомобилите памети, микроконтролери, електронни блокове на управление, имобилайзери, табла и др. Процесът на работа е съпроводен с множество снимков материал и схеми на свързане, както и със съобщeния, изброяващи възможните причини за грешки.

VVDI Prog е снабден с високоскоростен интерфейс за комуникация USB 2.0,  получава захранване директно през USB порта, а в случай на необходимост софтуера автоматично подканя да бъде включен допълнителен източник на захранване. Основно предимство на програматора е и възможността за свързване на различни адаптери в зависимост от типа на компонента, който се програмира. Тази особеност определя VVDI Prog като универсален, тъй като за използването му при нов тип микроконтролер/памет трябва само съответната приставка, а не да се закупува ново устройство.

Схемното решение, интелигентния режим на работа, безплатните актуализации и перспективите от перманенто разширяване на възможностите предопределят на VVDI Prog лидерско място при изпълнение на специфични дейности  в ремонта и подръжката на автомобилна електроника.

VVDI Prog поддържани езици –  English, French, Italian, Spanish, Arabic, Cezch, Polish, Portuguese, Russian, Turkish, Chinese (очаквайте скоро и български език)
VVDI Prog, основни предимства:
• Read & Write на най-популярните микроконтролери, EPROM-и, FLASH-ове, ECU и т.н., включително и от сериите MC9S08, MC68HC(9)12, MC9S12, V850, H8X, R8C, PCF79XX
Проверка на данните на чипа
Сравняване на файлове с данни
Read & Write на BMWN20, N55 ECU (показва ISN директно)
Read & Write на MC9S12XE (5М48H/1N35H/2М53J/3М25J и др.)
Renew на PCF79XX дистанционни, BMW E/F серии
Множество схеми на свързване

Вашият коментар