Условия за доставка

Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от „Еконт експрес“ :

–         до поискване от офис на Еконт – 5 лв. + 1.2% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна);

–         до посочен от  клиента  адрес   – 6 лв. + 2.4% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна).

          

Срок на доставка 

  • Поръчка направена в делничен ден до 15:00 ч. се изпраща в същия ден, а направените след 15:00 ч. е твърдо вероятно да бъдат изпратени на следващия ден. Ако е неработен, се изпраща в първия работен ден.
  • Поръчка направена в събота или предпразничен ден до 11:00 ч. се изпраща в същия ден.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: при необходимост разговор с клиента и уточняване на детайли, пакетиране, подготовка на опис, товарителница и евентуална заявка за куриер. В тази връзка, поръчки направени след 15:00 ч. е вероятно да не бъдат получени на следващия работен ден, а на по-следващия.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон или емайл за контакт.

Отвори преди да платиш

За спокойствието на своите клиенти ИРДА КАР ЕООД изпраща пратките с опцията „Отвори преди да платиш“, която Ви дава възможност да проверите получената стока преди да я заплатите и да се уверите, че всички параметри по поръчката и общото състояние са както уговорените.

         Всяка изпратена от нас поръчка е с опция „Тест и преглед“, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали.

Плащане

 При желание от Ваша страна, може да добавим и данъчна фактура – трябва да го заявите/впишете данните в хода на поръчката. В случай, че сте пропуснали може да го направите и чрез контактната форма, на нашия емайл irdacar@abv.bg  или на телефон 0876 980 825.

  • Плащане при доставка чрез наложен платеж/ППП – при получаване на пратката плащате дължимата сума на куриера.

Важно: При заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалния документ и го прикрепете към фактурата – той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.

  • Плащане по банков път – преведете стойността на поръчката в банковата сметка на фирмата:

ИРДА КАР ЕООД

Банка – ДСК

IBAN – BG52STSA93000022488604

BIC   –  STSABGSF

Моля, като основание за плащането посочвайте номера на поръчката (ще получите емайл с номера на поръчката).

  • Плащане чрез PayPal – преведете стойността на поръчката в PayPal акаунта : irdacar@abv.bg