www.кабелизадиагностика.com  е специализиран онлайн магазин, насочен основно към продажбата на оборудване за автомобилна диагностика и тунинг.

По своята същност „ИРДА КАР ЕООД“ се занимава с внос и търговия на оборудване и аксесоари на едро и дребно предназначени за леки и товарни автомобили.

Ние сме основен вносител на уреди за автодиагностика, програматори, ключарско оборудване, LED системи, камери за паркиране и монитори, паркинг сензори и много други аксесоари. Нашият приоритет е да предлагаме качествени уреди за професионалисти в България от водещите световни компании – AlienTech, Autel, Xhorse, ElproSys, Smok, iCarsoft, OBDSTAR, Keydiy, Godiag и други. В резултат и на натрупания над 10-годишен опит ние се стремим постоянно да обогатяваме поддържания асортимент  на автомобилна електроника, диагностично оборудване и инструменти, базирани на задълбочено разбиране на нуждите и изискванията на клиентите.

Внимание: При голяма част от предлаганите на сайта уреди се изискват техническа компетентност и професионални знания и умения при боравенето с тях. При някои от ОЕМ инструментите е необходим допълнителен софтуер – той може да бъде свален свободно или да бъде закупен от съответния оторизиран доставчик или производител. Обект на продажба при ОЕМ инструментите е хардуерното оборудване.

ИРДА КАР ЕООД

BG203438931

web адреси:

Skype: autoscantool
e-mail: irdacar@abv.bg

+359876980825

Viber, WhatsApp