Програматори, тунинг, км, immo - ECM Titanium - Full

Програматори, тунинг, км, immo - ECM Titanium - Full

0 отзива0 отзива
5 200,00 лв.
Марка: ALIENTECH
Код на продукта: 149757ECM9
Наличност: В наличност
Кол-во:

ECM Titanium е инструмент, позволяващ лесно и с голяма точност да се модифицират параметрите на функциониране на ECU на автомобила. ЕСМ е напълно съвместим с  оригиналния софтуер на автомобили, мотоциклети, камиони, селскостопанска техника и плавателни средства. Не е  необходимо използването на допълнителни източници, всичко необходимо е интегрирано в ECM Titanium.

На всеки оригинален файл съответствува драйвер, предоставен от Alientech, който декодира и визуализира параметрите на работа на двигателя, например: запалване, обороти на двигателя, степен на натискане на педала на газта, налягане и т.н. Това дава възможност изменяйки относителното значение на даден параметър да се изменя процеса на работа на двигателя.

Данните от ECU на превозното средство могат да бъдат прочетени с KESS v2  или  K-Tag и копирани във файл, който може да бъде отворен и модифициран с ECM Titanium. След това тунингования файл може да бъде отново записан в ECU на превозното средство с помощта на програматорите KESS v2  или  K-Tag

Търсенето на драйвер е екслузивна функция на софтуера, позволяваща в автоматичен режим да се намери цялата необходима информация за калибровка на оригиналния файл, зареден в ECM Titanium. Не е необходимо закупуването или търсенето на допълнителни програми за достъп до параметрите на двигателя.

Софтуерът се доставя на USB донгъл и се стартира директно от него - не изисква специална инсталация и може да се ползва на всеки компютър. В цената е включен едногодишен абонамент.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив:

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Сходни артикули
Онлайн магазин от StanCart
www.кабелизадиагностика.com © 2020