Условия за доставка

Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма "Еконт експрес" до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

·         До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна - 5 лв. без ограничение на обема, сумата или количествата в поръчката

·         До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна - 7лв.- цената за доставка е фиксирана и няма ограничение на обема, сумата или количествата в поръчката

 

Важно: При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от ЕКОНТ като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ и го прикрепете към фактурата - той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане!

 

Офисите на фирма Еконт може да видите тук.

 

ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

За спокойствието на своите клиенти кабелизадиагностика.com изпраща пратките с опцията „Отвори преди да платиш”, която Ви дава възможност да проверите получената стока преди да я заплатите, за да се уверите, че всички уточнени параметри по поръчката и общото състояние, са както уговорените.
При наличие на разлики, пратката може да бъде върната, без да се заплаща.

Допълнителната услугата "Отвори преди да платиш" е предоставена от куриерска фирма „Еконт Експрес” и е напълно безплатна.


 

Срок на доставка:

В случай, че поръчката бъде направена до 16:00 часа, доставката ще бъде извършена на следващия работен ден или съответно в първия ден за разнос за по-малките населени места.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 16.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден, а на по-следващия.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.

Онлайн магазин от StanCart
www.кабелизадиагностика.com © 2020